O nama


Platformom za validaciju plaćanja www.iban.rs upravlja GV Solyushans Ltd,
kompanija registrovana u Bugarskoj na adresi: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Naša kompanija je specijalizovana za poslovna SaaS (Softver kao usluga) rešenja za validaciju plaćanja.

Šta mi radimo

S rastućim brojem kompanija koje koriste naše usluge, mi smo pouzdan pružatelj rešenja za validaciju plaćanja i rešenja za optimizaciju.
Naš niz usluga dostupnih kao SaaS i UI, jednostavnih za korišćenje, pomažu preduzećima da izbegnu neuspele transakcije, standardizuju proces plaćanja i zaštite od prevare.
Sva dostupna funkcionalnost se odvija u bezbednoj okolini, te se svi podaci poslati na našu platformu tretiraju kao veoma osetljivi.

Glavni cilj nam je da pružimo pouzdane i ažurirane bankovne detalje koje šaljemo putem naših usluga kroz licenciranje podataka pouzdanih podatkovnih partnera kao što su S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France i sl.

 • Proizvodi koji su efikasni i jednostavni za integraciju
 • Rešenja koja pomažu prevazilaženje tehničkih i poslovnih izazova
 • Dokazana, pouzdana tehnologija i ekspertiza
 • Kvalifikovana i posvećena tehnička podrška za svaki zahtev naših klijenata
Šta radimo?
Naše vrednosti

Naše vrednosti

Verujemo u sledeće:

 • Efikasnost, pružati jednostavna rešenja za kompleksne probleme.
 • Transparentnost, biti iskren. Kompanija se treba ponašati kao i osobe. Biti odgovoran i iskren prema svojim klijentima i partnerima.
 • Zadovoljstvo kupca, rad s našim klijentima na poboljšanju usluga.
 • Deljenje našeg znanja. Naš veb sajt nije samo platforma za prodaju usluga. Stvaramo stranice s referencama i pružamo besplatne resurse svakome ko želi da razume bankovno plaćanje i tehničke detalje kao što su BIC kodovi, valutni kurs, IBAN struktura te informacije o zemljama i više.

Naša partnerstva

Tačni bankovni podaci su srž naših usluga i imperativ je da su podaci uvek ažurirani i tačni koliko je to moguće. Stvaranjem strateških partnerstava s vlasima u sektoru plaćanja, pružamo pouzdan i ažuran izvor informacija o plaćanju. Naši partneri koji nam pružaju podatke uključuju nacionalne banke, finansijske institucije i privatne kompanije koje izdaju i održavaju resurse bankovnih kodova.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Naš kompaktni tim razvojnih programera, preduzetnika i IT stručnjaka, ima iskustvo u razvoju usluga za validaciju plaćanja od 2009.
Radili smo na prilagođenim rešenjima validacije plaćanja u nekoliko različitih industrija.
S brzim razvojem šema plaćanja Evropske Unije, specijalizovali smo u standardizovanju bankovnog plaćanja za naše korporativne klijente.
Kako je IBAN (Međunarodni broj bankovnog računa) postao vodeći format identifikacije bankovnog računa, razvili smo centralizovan sistem validacije IBAN podataka.

 • Danas

  Uz podršku hiljada preduzeća koja veruju u naše metode validacije, nastavljamo rasti, razvijati i poboljšavati naš sistem da bismo pružili bolje usluge validacije plaćanja.

 • 2016

  Kako već imamo značajnu bazu klijenata korišćenjem prve verzije API-ja i UI-ja za naše usluge, proširili smo izbor usluga i pokrenuli nove, poboljšane API-je na novoj platformi www.iban.com

 • 2015

  Pokrenuli smo SaaS ( Softver kao usluga ) IBAN validaciju i kalkulaciju, uključujući osnovne API funkcije.

 • 2013

  Pokrenuli smo prvu IBAN platformu za validaciju. Prvi veb sajt koji je pružao funkcionalnost besplatne IBAN validacije.