Zašto izabrati IBAN?

Optimizacija plaćanja

Minimizacija odbijenih plaćanja i troškova vezanih za popravak i ponovo plaćanje. Smanjuje neuspešna plaćanja i vezane bankovne troškove, štedi vreme i novac. Osigurava unos važećih detalja, uklanjajući gramatičke greške i poboljšavajući registraciju, izbegavajući greške prilikom plaćanja i bankovne troškove.

Ušteda vremena

Automatizacijom validacije plaćanja i uzimanja bankovnih podataka, uštedećete dragoceno vreme i resurse kod provere detalja plaćanja pre obrade plaćanja.

Automatsko popunjavanje

Poboljšava korisničko iskustvo automatskim popunjavanjem bankovnih detalja poput BIC koda i naziva banke za vaše klijente prilikom unosa njihovih bankovnih detalja.

Brz proces postavke

Čitav naš poslovni proces smo stvorili oko koncepta jednostavnosti i efikasnosti. Pojednostavljen proces kupovina, brza postavka računa i jednopozivni API će vam omogućiti brzo integrisanje vašeg sistema uz minimalan trud i uloženo vreme.

Pouzdano i bezbedno

Licenciranjem bankovnih referenci od visokokvalitetnih pružatelja podataka kao što je S.W.I.F.T, VocaLink i Banque de France obezbedili smo maksimalan kvalitet podataka. Redundantna serverska arhitektura pruža maksimalnu pouzdanost i ažuriranost usluge.

Pouzdana podrška

Naš tim je uvek u pripravnosti da odgovori na upite naših klijenata. Pravovremeni odgovori i brzo rešavanje problema daju našim klijentima besprekornu integraciju i sjajno korisničko iskustvo.

Naš sistem podržava IBAN validaciju za 97 država. Dodajemo podršku za nove države čim one zvanično uvedu IBAN standard.

Podržane države

Licenciramo podatke od pouzdanih izvora kao što su nacionalne banke i finansijske institucije kako bi pružili tačne bankovne podatke.

Izvori podataka

Ažuriranjem naših bankovnih direktorija mesečno, te u nekim državama nedeljno, obezbeđujemo da naš sistem uvek odgovara ažuriranim bankovnim detaljima.

frekvencija ažuriranja

Naši sistemi za praćenje konstantno prate status i performans naše usluge. Prekidi, održavanje i poteškoće se objavljuju ovde.

Pogledajte status sistema

Bezbednost sistema i zaštita podataka su veoma bitni za nas. Saznajte više o tome koje korake i tehničke mere poduzimamo da zaštitimo vaše podatke.

Zaštita podataka

Godinama smo pružali naše usluge validacije plaćanja, više od 1000 preduzeća nam je poverilo validaciju detalja plaćanja.

Veruju nam